About

Μερικά λόγια για μένα και το τι μπορείτε να περιμένετε από αυτό το ιστολόγιο

Το όνομά μου είναι Νίκος Κροντήρης και σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας. Ελπίζω να συνεχίσετε να έρχεστε συχνά και να ενημερώνεστε σε ότι αφορά στην υγεία, τη διατροφή και τη φυσική κατάσταση.

Η αποστολή μου είναι να βοηθάω ανθρώπους να φτάσουν στη φυσική κατάσταση και τη φιγούρα που πάντα ονειρεύονταν, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Γι’ αυτό και ίδρυσα την Suprastratum. Γνωρίζοντας τις παθογένειες και τις κουτοπονηριές της βιομηχανίας της υγείας και ευεξίας, θεώρησα πως ήταν καιρός για μία εταιρεία η οποία δεν θα κορόιδευε τους πελάτες της, ούτε θα έδινε γενικές λύσεις τύπου copy/paste στους πάντες, αλλά θα τους αντιμετώπιζε ξεχωριστά και θα έδινε λύσεις μόνιμα, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του καθενός και ανάλογα με τις καθημερινές ανάγκες του.

Η φιλοσοφία της Suprastratum στη διατροφή

Υπάρχουν γνωστές διασημότητες οι οποίες δίνουν χιλιάδες ευρώ σε διαιτολόγους έτσι ώστε να παίρνουν παντού μαζί τους φορητά ψυγειάκια. Συγκρίνετε αυτή την ιδεολογία με τη δική μας: Θέλω να μπορεί κάποιος να φάει ό,τι θέλει, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό. Οι επιστημονικές έρευνες, ακριβώς αυτό που ακολουθούμε στη Suprastratum δηλαδή, λένε πως δεν υπάρχει ανάγκη ούτε για εξοντωτικές δίαιτες, ούτε για μια μίζερη διατροφή. Αν θέλετε να ξεχάσετε τις γελοιότητες τύπου «ένα γιαούρτι 2% και μία φρυγανιά για βραδυνό» είσαστε στο σωστό μέρος.

Η φιλοσοφία της Suprastratum στη φυσική κατάσταση

Λαμβάνοντας αυτά υπόψη, δεν είναι δυνατόν να σου κάνει εντύπωση το γιατί τόσοι πολλοί τελικά παρατάνε και τις δίαιτες, αλλά και την γυμναστική. «Πολύ κακό για το τίποτε». Πολλές θυσίες, πολύς κόπος. Δηλαδή έχεις εσύ ή το παιδί σου πάρτι γενεθλίων και δεν μπορείς να φας λίγη τούρτα; Και δεν θα μπορείς να βγεις καθόλου με τους φίλους σου όλη αυτή την περίοδο; Αυτές οι μεγάλες θυσίες για πολύ μικρές αποδόσεις είναι πραγματικότητα με τους συμβατικούς τρόπους αντιμετώπισης αυτών των θεμάτων. Όχι μόνο σε επίπεδο δίαιτας και διατροφής, αλλά και σε επίπεδο γυμναστικής.

Στη Suprastratum ενδιαφερόμαστε στο να σας βοηθήσουμε να χάσετε λίπος μόνιμα και όχι βάρος βραχυπρόθεσμα. Και με τον καιρό θα σας δώσουμε τα εργαλεία για αυτό.

Η φιλοσοφία της Suprastratum στην πράξη

Και κάπου εδώ φτάνουμε στο λόγο ύπαρξης αυτού του ιστολογίου. Προσωπικός στόχος μου είναι να δώσω γνώση στον καθημερινό άνθρωπο ώστε να μην πιάνεται κορόιδο από τα εύκολα κόλπα των απατεώνων. Είτε σας ενδιαφέρει το αδυνάτισμα, είτε η φυσική κατάσταση, είτε η αερόβια είτε η αναερόβια γυμναστική, είσαστε στο κατάλληλο μέρος.

Είμαστε περήφανοι για το ότι είμαστε από τα λίγα ιστολόγια στην Ελλάδα τα οποία είναι αφοσιωμένα στο να σας προσφέρουν την επιστήμη πίσω από τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε ο κάθε σωστός επαγγελματίας που έχει σχέση με τον χώρο της υγείας και της διατροφής να αντιμετωπίζει τους πελάτες του. Έτσι θα μπορείτε κι εσείς να τα εφαρμόζετε στην πράξη.

–Suprastratum: The authority on health, fitness and nutrition

Αρέσει σε %d bloggers: